CANADA OIL HUNGARY Kft.

A PENZZ-IMPEX Kft. 1995. évben alapított Magyarországon bejegyzett vállalkozás, amely kifejezetten azért jött létre, hogy közvetlenül gyári képviseletként működjön és a magyar piacon a kenőanyag és ipari tisztítószer forgalmazásban tevékenykedjen. A PENZZ-IMPEX Kft. hivatalos forgalmazója a PETRO-CANADA, a BRUGAROLAS S.A. és az AMERICOL B.V. társaságoknak. Mivel a vállalkozás közvetlen gyári képviseletet lát el, eladási koncepció szerint közvetlenül a „gyártótól a felhasználóig” eladási stratégiát képviseli. A PENZZ-IMPEX Kft.-nek ezáltal lehetősége van a kialakult minőség-, teljesítmény-arányos áraktól eltérő árkedvezmények biztosítására.

A termékek teljesítik és több esetben túl is szárnyalják a jelenleg használt kenőanyagok teljesítményszintjét (Új generációs termékek). A teljes választék lehetővé teszi a kenőanyagok többcélúsága miatt, hogy a jelenleginél kevesebb fajtaválasztékkal dolgozzunk. Jelenleg Magyarországon a Penzz-Impex Kft. által forgalmazott termékválaszték szinte teljes mértékben lefedi a járműipar, ipar, mezőgazdaság és speciális kenéstechnikai szakterületeket.

A PENZZ-IMPEX Kft. -hogy még versenyképesebben képviseltesse a vele kapcsolatban lévő cégek érdekeit- 2005-ben megszerezte a Petro-Canada termékek hivatalos magyarországi disztributori státuszát, és megalapította a CANADA OIL HUNGARY Kft.-t. A Petro-Canada a világ legnagyobb 99,9 %-os tisztaságú alapolajgyártójaként különleges minőségű, kenőanyagosztályba tartozó kenőanyagokat állít elő, amely az Európában forgalmazott hagyományos olajoktól eltérően egy vízfehér alapolajból készül.

Közel 900 féle kenőanyaggal dolgozunk, és az ipar minden szakterületére kínálunk megoldást.

 

A PENZZ-IMPEX Kft. SZOLGÁLTATÁSAI

A PENZZ-IMPEX Kft. saját raktárából, 48 órán belül az ország minden pontjára szállít. A raktárból történő szállítást a PENZZ-IMPEX  Kft. vállalja díjtalanul.

A PENZZ-IMPEX Kft. vállalja, hogy a potenciális vásárlók, cégek szakembereivel együttműködve, illetve segítségével elvégzi azok teljes kenéstechnikai igényének felmérését, illetve annak továbbfejlesztésében is részt vállal. Igény esetén szakembert biztosít a fenti kenéstechnikai feladatok legjobb megoldásához (kenéstechnikai szaktanácsadás, alkalmazás technikai kérdésekben) – díjtalanul.

A PENZZ-IMPEX Kft. partnereitől díjmentesen szállíttatja el az üzemi körülmények között keletkezett, elhasznált olajokat. Az elszállítást hivatalos környezetvédelmi jogosítvánnyal rendelkező partnercég végzi, mellyel szerződéses jogviszonyban áll a cég. Az elszállítás során a PENZZ-IMPEX Kft. partnercége a szükséges „SZ” jegyeket biztosítja és az átvételről tanúsítványt is ad.”