KLENEN’19 Konferencia

Tisztelt Érdeklődő!

 Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Energiahatékonysági Szakosztálya (www. ete-net.hu), az Association of Energy Engineers (www.aeecenter.org) Magyar Tagozata, és az Energetikai Szakkollégium (www.eszk.org), további szakmai szervezetek közreműködésével, az energiaveszteségfeltárás és az energetikai szakreferensi tevékenységben szerzett tapasztalatok megosztása érdekében szervezi a

„Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság”

KLENEN’19 konferenciát.

A 2019. március 7-8-án Siófokon a Hotel Yacht-ban tartandó rendezvényen kiemelt figyelmet fordítunk az energetikai auditori és szakreferensi feladatokkal kapcsolatos tapasztalatok cseréjére, az ISO 50001 szabvány módosításából adódó változásokra, különös tekintettel arra, hogy 2019. december 5-e a következő auditok leadásának határideje.

Feltételezzük, hogy az energiaveszteség-feltárásban és az energetikai szakreferensi feladatok ellátásában az elmúlt években elért eredmények az energiahatékonysági törvény teljesítése terén szerzett tapasztalatok megismerése, valamint a módosított ISO 50001 szabvány szerinti energiagazdálkodási irányítási rendszer honosított változatának megismerése bizonyára hasznos lehet az Ön és kollégái számára, ezért tisztelettel meghívjuk Önöket a konferenciára.

Kérjük, hogy a szállásfoglalás érdekében mielőbb jelentkezzenek.

A konferencián való részvételüket beszámíthatják a 2019. évi szemléletformálási és ismeretbővítési tevékenységükbe.

A konferencia programját és jelentkezési lapját megtalálja a www.klenen.eu honlapon.

További információval állunk rendelkezésére a klenen@congress.hu címen, vagy a +36 30 639 0909 telefonszámon.

Tisztelettel: