Lavina Szervíz Kft.

„A Lavina Cégcsoport fennállása során egyre nagyobb szerepet kapott a kenőanyagok értékesítése. A töretlen fejlődésnek és az évről-évre növekvő forgalmunknak köszönhetően a kenőanyagok nagykereskedelmi forgalmazását a Lavina Szerviz Kft. 2002-től immár tizenöt éve önálló kiemelt üzletágként végzi. A cégcsoport éves kenőanyag értékesítése közel 3 000 000 liter, ennek köszönhetően már meghatározóvá vált a régió kenőanyag piacán.

Közvetlen kenőanyag gyártói kapcsolatunk biztosítja a garantált magas szintű naprakész szakmai hátteret, és a forgalmazott termékek eredetiségét, kiváló minőségét, valamint a teljes körű garanciát a nálunk vásárolt kenőanyagokra. Régiós raktárainkban átlagosan több mint 450 000 liter kenőanyagot tartunk készleten. A 100 ml-es terméktől kezdve az 1000 literes konténerig minden kiszerelést raktárról kínálunk partnereink igénye szerint.

Kereskedelmi partnereink számára korszerű online, szakmai alapokra épülő nagykereskedelmi webáruházat üzemeltetünk. A folyamatos fejlesztéseknek és frissítéseknek köszönhetően, naprakész kenőanyag gyártói és gépgyártói valamint ár és készlet információk mellett, egyszerűen és gyorsan rendelhetnek kenőanyagot raktárainkból.

Célunk, hogy átfogó képet adjunk a kenőanyag márkáink által biztosított és a gépgyártók elvárásait teljeskörűen kielégítő választékából. Megkönnyítjük a szerteágazó és egyre bonyolultabb kenőanyag specifikációkhoz megfelelő kenőanyag kiválasztását. A speciális termékektől a legáltalánosabb kenőanyagig minden egy helyen megtalálható.”

URL: (http://lavina.hu/)