Megújul a Magyar Kapcsolt Energia Társaság

Önök közül sokan már biztosan tudják, hogy a Magyar Kapcsolt Energia Társaság (továbbiakban: MKET) a XXI. MKET Konferencián bemutatta új stratégiáját és kapcsolattartási filozófiáját, amellyel növelni akarja a Tagjai számára nyújtott szolgáltatások színvonalát.  Aki esetleg nem tudott részt venni a konferencián, annak röviden bemutatjuk, hogy az MKET milyen jövőbeni célokat fogalmazott meg a működése kapcsán (Papp András szakmai alelnök, XXI. MKET Konferencián elhangzott előadása itt letölthető.)

Az MKET a jövőben hangsúlyosabb elektronikus fókuszú, folyamatos média jelenlétre törekszik. Intenzívebben és interaktív módon kívánja a Tagokkal való kapcsolattartást megvalósítani, és igyekszik őket a szakmai munkába is bevonni.  Az iparág jövőbeni képviselete a politikai és szabályozói oldal döntéshozói felé. Nyitás a hasonló társadalmi szervezetek felé (MATÁSZSZ, ETE, MET, BCSDH).

Tagok információellátása:

  • Iparági hírösszefoglalók egységes formátumban, rendszeres időközönként történő eljuttatása a tagság számára.
  • Az iparág törvényi hátterének bemutatása, jogszabályok gyors elérhetőségének biztosítása, a szabályozói környezet változásának folyamatos nyomon követése, utóbbi kapcsán a véleményezési lehetőségek maximális kihasználása.
  • Szabványok, ajánlások, működési és üzemeltetési modellek közzététele és bemutatása a tagság számára.

Tagok üzleti együttműködésének támogatása:

  • Minősített beszállító rendszer kialakítása – MKET által nyilvántartott jó szolgáltatók adatbázisának kialakítása
  • Tagok részére megjelenési lehetőség biztosítása az MKET oldalán – beszállítói portál üzemeltetése
  • MKET iroda támogatása a partnerek üzleti együttműködésének kialakításában
  • A szervezeten kívülre ható erős edukációs és marketingtevékenység, amelynek elsősorban az ipari szektor felé kell propagálnia a kogenerációs technológiát, megmutatva a mindenkori piaci körülmények közötti üzleti értékét.

A szorosabb kapcsolattartás elősegítése érdekében negyedévente HÍRLEVÉL formájában kívánjuk informálni Tagjainkat az aktuális negyedév legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.