E.ON Hungária Zrt.

Az E.ON Hungária Zrt. hangolja össze az E.ON Hungária csoportba tartozó kereskedelmi, hálózati, és egyéb tevékenységeket végző leánytársaságok működését, megteremtve ezáltal a minőségi szolgáltatás feltételeit.

Vállalatunk központja Budapesten, a Váci út 17. szám alatt található. Budapesti irodaépületünkben olyan innovatív energetikai megoldásokkal találkozhatnak a látogatók, amelyeket komplex energetikai megoldásaink részeként ügyfeleinknek is ajánlunk. Az épület tetején található napelemes rendszer jelentősen csökkenti az épület energiafelhasználását, a tárgyalóknál és a fogadó területeken pedig okos világítási rendszerek szabályozzák a fényerőt, garázsunkban pedig lehetőség van elektromos autók töltésére is.

Vállalatunk küldetésének tekinti az élhető jövő közös alakítását, ezért támogatjuk a kiemelkedő, jövőbe mutató humán teljesítményeket mind házon belül, mind környezetünkben. Kiemelt támogatója vagyunk népszerű sportágaknak, a hazai művészeteknek, elismert munkát végző non profit szervezeteknek, helyi közösségeknek.