Orbico Hungary Kft.

Az Orbico vezető disztribútora számos világszerte ismert minőségi márkának, kezdve a szépségápolási termékektől, az élelmiszereken és nem-élelmiszer termékeken, műszaki és elektromos készülékeken át a gyógyszerekig, játékokig, textil termékekig, cigarettáig és motorolaj termékekig. A márkák és termékek ilyen kiterjedt és változatos köre nagy rugalmasságot, a folyamatos változásra való nyitottságot, rugalmas szervezetet, emellett kollégáink fejlesztésébe és a forgalmazott márkákba való befektetést igényel.

Célunk, hogy fenntartható üzleti növekedést hozzunk létre, és hozzáadott értéket teremtsünk üzleti partnereink és márkáik számára. Disztribúciós tevékenységünk célpontjai elismert és neves piaci szereplők, többek között multinacionális áruházláncok, helyi kiskereskedelmi láncok, nagykereskedők, drogériák, gyógyszertárak, független helyi kereskedők, B2B vállalkozások és a speciális értékesítési csatornák. Ezért az Orbico kiváló választás, hiszen képesek vagyunk arra, hogy a legjobban megfeleljünk az üzleti partnereink igényeinek, optimális termékkínálattal, szolgáltatásokkal, rugalmassággal és helyi szakértelemmel.

Lelkes szakembereinkből álló csapatunkkal teljes körű és átfogó üzleti megoldásokat kínálunk az értékesítés, a logisztikai szolgáltatások és a marketing- valamint márkamenedzsment területén a portfóliónkban lévő márkák számára. Üzleti tevékenységünkben és a tetteinkben a Jövőképünk, a Küldetésünk, az Alapelveink és az Értékeink vezetnek bennünket.